Onze diensten

Van strategie tot storytelling, wij doorlopen samen met onze klant alle stappen om een unieke identity te creëren

Strategie

Wij beginnen nergens aan zonder uitgekiemde strategie. Eerst maken we een analyse van het product en onderzoeken we hoe het zich op dat moment positioneert op de markt. We gaan op zoek naar de key values van het bedrijf en op basis daarvan creëren we een uniek verhaal, een verhaal dat weergeeft wat de klant wil vertellen.

Branding

Eens we de brand identity bepaald hebben, zorgen we ervoor dat dit voor de buitenwereld ook duidelijk wordt. Een goeie naam en tagline, een duidelijk logo, fijne print of packaging… wij bouwen aan een huisstijl die het merk perfect weergeeft en trekken dit door tot in het kleinste detail.

Web

Wij zorgen ervoor dat je online een onvergetelijke indruk nalaat. We gebruiken de juiste technologie als verlenging van je verhaal. Dit doen we altijd met het oog op een optimale gebruikerservaring. We bouwen alles, van websites tot uitgebreide online platformen, volledig op maat van je brand en doelstellingen.

Storytelling

Een identiteit wordt gevormd door meer dan een goeie website alleen. Wij voorzien sprekende teksten, krachtige social media campagnes, inspirerende visuals, leuke animaties… Alles om een blijvende indruk na te laten en gefocust op het opbouwen van een community.

Dit is hoe wij werken

1

Explore

Wij beginnen nergens aan zonder uitgebreide research. We onderzoeken het bedrijf, de concurrentie en de algemene markt waarin het bedrijf zich positioneert. We willen alles weten over de brand’s history, de values en the way people talk to each other in the copy room.

We kunnen je helpen met

research, (her)positionering, start up thinking

2

Build

In deze fase gaan we het verhaal achter de brand opbouwen. Branding, design, development, storytelling… alles wordt ontwikkeld in lijn met het unieke verhaal die de klant wil vertellen. We onderwerpen onze projecten altijd aan grondige testing en vragen regelmatig feedback. Op die manier zijn we zeker dat we concepten aan het bouwen zijn die werken in de echte wereld.

We kunnen je helpen met

naam, logo, huisstijl

3

Ignite

Wij creëren brands die mensen raken en bewegen. We willen verhalen vertellen die mensen engageren en inspireren. Een community opbouwen rond de content die wij maken is een belangrijk deel van wat wij doen.

We kunnen je helpen met

webdesign, webdevelopment, UX

Enkele klanten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe projecten, creatieve evenementen en wat Stef deze week kookt voor het team. Geen spam, beloofd!

Je merk naar een hoger niveau tillen?

Werk met ons samen!