Leer ons kennen!

Wat je op deze pagina kan vinden

company culture, our team

Bij The Cloud Studio bouwen we aan inspirerende brands die mensen raken. Van strategie tot storytelling, wij doorlopen samen met onze klant alle stappen om een unieke identity te creëren. Met ons jong en enthousiast team hebben we alle skills in huis om ervoor te zorgen dat jouw brand een sterke indruk nalaat.

Our Company Culture

Wij creëren authentieke, interessante concepten op een eerlijke en open manier. The Cloud Studio werd opgericht door twee broers en wij vinden het belangrijk om die familiesfeer in ons team en naar onze klanten toe te behouden. Wij streven naar open communicatie, een nauwe samenwerking en een werksfeer waarin we elkaar versterken in het bouwen aan creatieve en inspirerende verhalen

Samenwerking

Developers, designers, storytellers… alle leden van het team en de klant zijn sterk betrokken in elke stap van het werkproces. Meetings, stand ups, apero’s is how we get along.

Passie

Sterke brands maken ons gelukkig! Wij zijn gepassioneerd door wat we doen en staan altijd 100% achter de concepten die wij afleveren.

All-around

Wij geven je merk vorm in al zijn aspecten. Fotografie, copywriting, animaties… wij zorgen ervoor dat de verschillende stukjes van de puzzel perfect ineen passen.

Jong & dynamisch

Wij zijn een team jonge enthousiastelingen, elk met onze eigen skills. Een ideale mix van afzonderlijke talenten die ervoor zorgen dat we samen inspirerende dingen creëren.

Meet the team

Designers, Developers, Animators and Storytellers

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe projecten, creatieve evenementen en wat Stef deze week kookt voor het team. Geen spam, beloofd!

Wil je met ons samenwerken?

Neem contact met ons op